Mart 21, 2017
OLAĞAN GENEL KURUL DAVETİ VE BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

Özet Bilgi

Olağan Genel Kurul Daveti ve Bilgilendirme Dokümanı

Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?

Hayır

Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?

Hayır

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?

İlgili Şirketler

ÜSKÜDAR

Kuş Bakışı Cad. No:37 Nakkaştepe-Altunizade/ İstanbul

Gündem Maddeleri

1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması.

2 - Genel Kurul Toplantı Tutanağının Başkanlık Divanın'ca imzalanması hususunda yetki verilmesi

3 - Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan 2016 Yılı Faaliyet Raporunun okunması ve müzakeresi

4 - 2016 Yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Rapor Özetinin okunması ve müzakeresi

5 - 2016 Yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması.

6 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2016 yılı faaliyetlerinden ve hesaplarından dolayı ayrı ayrı ibra edilmeleri.

7 - Yönetim Kurulunun 2016 yılı hesap dönemi kârının dağıtımı ve kar dağıtım tarihi hakkındaki teklifinin görüşülerek karara bağlanması.

8 - 2016 yılında yapılan bağış ve yardımlar hakkında Genel Kurul'a bilgi sunulması, 2017 yılı için bağış ve yardımlar üst sınırının belirlenmesi.

9 - Yönetim Kurulu Üyeleri'ne 2016 yılında yapılan ödemelerin Genel Kurul'un bilgisine sunulması, Yönetim Kurulu üyeleri için 2017 yılı ücret ve huzur hakkı tespiti.

10 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri çerçevesinde 2017 yılı faaliyet ve hesaplarını incelemek üzere Yönetim Kurulu'nca belirlenen Bağımsız Denetim Kuruluşunun Genel Kurul'un onayına sunulması.

11 - Yönetim Kurulu'nun esas sözleşmemizin Şirket merkez adresi ve kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresine ilişkin 4, 6 ve 7'nci maddelerinin değiştirilmesi ile ilgili önerisinin kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddi.

12 - 2016 hesap yılı içerisinde Şirketin 3. kişiler lehine vermiş olduğu teminat, rehin ve ipotekler ile ilgili işlemler nedeniyle elde etmiş olduğu gelir veya menfaatler hakkında Genel Kurul'a bilgi sunulması.

13 - Yönetim Kurulu Üyelerine 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde sayılan işleri yapabilmeleri için yetki verilmesi.

14 - Genel Kurul'a Sermaye Piyasası Kurulu (II-17.1) sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde yer alan 1.3.6 nolu ilke çerçevesinde bilgi sunulması.

15 - Dilek ve temenniler.

Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri

Kar Payı Dağıtım

Kayıtlı Sermaye Tavanı

Genel Kurul Çağrı Dökümanları

EK: 1

davet ve vekaletname2016GK.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı

EK: 2

GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 2016GK.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı

Ek Açıklamalar

Şirketimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı aşağıda yer alan gündemle 9 Mayıs 2017 Salı günü saat 10:00'da Kuş Bakışı Cad. No:37 Nakkaştepe-Altunizade/ İstanbul adresinde yapılacaktır.

Gündemi ve vekalet formunu içeren Genel Kurul ilan metni ve gündem maddeleri ile ilgili Bilgilendirme Dokümanı ekte yer almaktadır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.